2016. szeptember 25., vasárnap

Gyermekágyi hasmasszázsolaj

Gyógynövényes-fanyar, enyhén fás illatú szülés utáni méhösszehúzódást segítő, kötőszövetfeszesítő, salaktalanító, izomerősítő masszázsolaj.
 Ezek az olajok nagyon alkalmasak arra, hogy anélkül segítsék a méhösszehúzódását, hogy túl erős utófájásokat váltanának ki a többedszer szült anyáknál. Az olajkeverék arra is jó, hogy végbemenjenek a salaktalanítási folyamatok, és segíti a has bőrének és az izomzatának újra feszessé válását. A legfontosabb feladata azonban az, hogy méhseb gyógyulásában fejtsen ki jótékony hatást.
Nem csak a testi, hanem a lelki gyógyulási folyamatot is támogatja nem csak közvetlenül a szülés után, hanem akár hónapokkal később is. Sőt, gyakorlatilag bármikor segítségül hívhatjuk, ha meg akarjuk találni belső lényegünket.
Erős menstruációs vérzés esetén.
Hasi operációk után, belső sérülésekkor, sportmasszázsolajként nőknél és férfiaknál egyaránt alkalmazható.
Alacsony vérnyomású emberek az olajos üvegbe még 7 csepp rozmaringolajat tehetnek.

HASMASSZÁZS MENETE:
A has masszírozását már az első napokban el lehet kezdeni, gyöngéd kézzel, mert a méh helyenként még érzékeny az érintésre, de minden gyermekágyi nap elteltével erősödhet a masszázs. Hasad az órajárásnak megfelelő irányba, csillagformában masszírozd, később keresztben, oldalirányból gyúrd át. Utána átlósan a bordaíveknél kezdve nyolcast formázva, két kézzel egyre lejjebb vándorolva. Befejezésképpen a csípőcsontokat kell körkörös mozdulatokkal, a csípő egyik oldalától a másik felé jól bedörzsölve.

Hatóanyagok: Grapefruit, rózsamuskátli, cickafark, borókabogyó, ciprus, körömvirág olaj, mandula olaj, napraforgó olaj, búzacsíra olaj
Ingredients (INCI): Calendula officinalis, Prunus dulcis, Triticum vulgare, Helianthus annuus seed, Citrus grandis, Pelargonium graveolens, Cupressus sempervirens, Juniperus communis, Achillea millefolium

Ára:

Megrendelem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése