2016. szeptember 26., hétfő

Ut-olaj (méhtevékenység fokozó, fájáskeltő olaj)

Fájáskeltő olajkeverék. Fűszeres illatú masszázsolaj, amely javítja az izomzat vérellátását és kellemesen felmelegít.Alternatív szülésmegindító módszerek közé tartozik ez az olaj: ” a kismama naponta többször is bemasszírozhatja vele magát, s a fájáskeltő hatás azzal is fokozható, ha a hasat forró vízzel megnedvesíti vagy az olajozás után meleg, nedves borogatás tesz rá, amely gyorsítja az olajok felszívódását.”
Gyöngülő fájástevékenység vagy fájásgyengeség ellen be fog válni ez az olajkeverék.
Az intenzív kitolási szakban ha alábbhagy a vajúdó ereje, és egyidejűleg a fájástevékenység is gyengül legyen kéznél a bábánál vagy szülésznőnél.
Masszírozza be ezzel erőteljesen a méh fundusat, a méh legfelső területét, így a vajúdó képes lesz arra, hogy kitartson a szülés alatt, és a kontrakciók ereje elegendő lesz a gyermek megszületéséhez. “(Bába válaszol)
A szüléssegítésben gyakran le lehet mondani a fájássegítő hormon adásáról, ha a szülő nőt ezzel az olajjal masszírozzuk be.
Hétköznapokon akkor alkalmazzuk, ha vérellátást segítő meleg kezelés kívánatos, például télen, ha hidegek a végtagjainak. Masszírozzuk be az olajjal a talpunkat, vagy keverjük mézzel egy melegítő lábfürdőbe.
Fontos információ: 
Az olajat kizárólag szüléssegítésben tapasztalt szakember alkalmazhatja!
Használata után kerüljük az intenzív napsugárzást!

Összetétel: Vasfű, gyömbér, szegfűszeg, fahéj, búzacsíra olaj
 
(INCI): Triticum vulgare germ, Lippia citriodora, Zingiber officinalis, Eugenia caryophyllus, Cinnamomum zeylanicum; Limonene, Linalool,  Geraniol, Citronellol, Citral, Eugenol, Cinnamal, Benzyl benzoate

Ára: 
5 ml 450 dinár

Megrendelem


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése