2016. szeptember 26., hétfő

Szülésillat (Nőiségolaj)

E nőiesen édes illatjegy ellazulást és harmóniát hoz magával minden élethelyzetben, ha arról van szó, hogy át szeretnénk élni a nőiességünket és az érzékiségünket. Ilyen élethelyzetek lehetnek a szülés, szerelmes együttlét, stb.
A keverék nyugalmat, lelki elmélyülést és harmóniát áraszt.
Várandósság alatt is használható, illetve szüléshez, hogy a leendő anyák és apák ráhangolódhassanak a szülővé válás előttük álló eseményére. Segíti az egyenletes légzést, és  testünk jobb érzékelését.
Csoportmunkáknál, szülésfelkészítő tanfolyamokon, szülőszobán bátran alkalmazható illatlámpában, akár más illóolajok hozzáadásával is.
A szüléstől függetlenül ez a keverék a fürdővízben vagy a masszázsolajban afrodiziáló hatást képes kifejteni. Talán felkelti a gyermekek utáni vágyat is, és még a termékenységi hormonok képződését is segítheti.
Szülés utáni használata segíti a szülésélmény feldolgozását. Szerencsétlenül lezajló szülések esetén pedig van esély arra, hogy a szülők megbékéljenek és újra megtalálják szerelmüket.
Gyömbér- vagy nagyon kis mennyiségű borsmentaolaj alkalmazásával a keverék férfias, tüzes jegyet kap.

Fontos információ:
Várandósság és szülés esetén alkalmazása nagy odafigyelést és szakértelmet kíván!
Adagolása kis mennyiségben ajánlott!
Használata előtt mindig végezzünk bőrpróbát a könyökhajlatban!

Összetevők: Benzoé sziám, grapefruit, jázmin, linaloefa, mandarin, rózsa, rózsafa, szantálfa, ilang-ilangINCI spray 50ml: Benzoé sziám, grapefruit, jázmin, linaloe-bogyó, linaloefa, mandarin, rózsa, rózsafa, szantálfa, ilang-ilang, narancs-, rózshidrolatum, Ethanol

Ára: 1400 dinár

Megrendelem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése