2016. szeptember 26., hétfő

Megfázásolaj, melegítő

Speciálisan újszülötteknek és kismamáknak kifejlesztett illóolaj-keverék mindkét változat, de eredményesen használható az idős-és betegápolásban is. Általában azok a felnőttek szeretik, akik megfázáskor a meleg szobát, forró fürdőt részesítik előnyben a friss levegőn tett sétával szemben.
Még a lélegeztetett, oxigénkezelést kapott koraszülötteknél is eredménnyel és biztonsággal alkalmazható. A szerző tapasztalata szerint kevesebb oxigénre volt szüksége a babáknak és gyorsan kigyógyultak a náthából.
Kiváló hurutoldó, hörgőnyugtató, nyugtató hatású.
Zsíros keverékként vagy méhviaszos pakolásként kiváló nyákoldó, balzsamként hat a beteg hörgőkre, még asztmásoknak is javallott!
Alkalmazási területek: az 5ml-es változatot elsősorban aromalámpa használjuk, de mézbe, tejszínbe vagy sóba keverve fürdővízhez is adhatjuk, zsíros keverékként borogatást is készíthetünk
A fürdő készítését a fenti kisfilm személélteti, mellkas borogatáshoz egy tenyérben felfogható bázisolajhoz (pl. jojobaviasz, disznózsír, olívaolaj, mandulaolaj, stb.) adjunk 1-7 cseppnyit kortól függően és oszlassuk el a mellkason, háton.
Az 50ml-es spary-t levegőbe, párnára permetezve alkalmazzuk.

Összetétel: 5ml aromakeverék: benzoé sziám, levendula, levendulalevelű zsálya, linaloefa, citromfű, kámforfa, rózsafa, linalol kakukkfű

Ára: 1250 dinár

Megrendelem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése